středa 6. ledna 2016

Postcrossing #1 - Udělej radost druhým



Ahoj,
dnes jsem si pro vás připravil nový článek z nové série Postcrossing. Ti, co však nejsou zasvěceni a nevědí, co je Postcrossing, tak se jedná o dejme tomu aplikaci, přes kterou si posíláte pohledy pomocí poštu. Je to vytvořené tak, že nahoru na pohlednici napíšete Postcard ID, které je speciálně uděleno pro vaši pohlednici. Napíšete adresu toho, komu to máte poslat, a pak jen čekáte, kdy to příjemci dojde. Až mu to dojde zaregistruje vaše ID, a tím se zobrazí, že jste úspěšně odeslali jednu pohlednici. A takhle to pokračuje dál a dál. Pohlednice  by vám měla přijít vždy od někoho jiného, odjinud, ale může být i z Čech.

Princip je jasný, to co odešlete, ten počet pohlednic, měl by se vám i vrátit (od někoho jiného). Avšak mnohdy tomu tak není, např. se může stát, že se pohlednice ztratí a rázem máte o jednu míň, a nebo také naopak. A tak, když Vám někdo napíše pohled a přijde vám, tak to zahřeje srdce a můžete si přečíst o někom, posílit si angličtinu (já to třeba píšu i německy a španělsky a občas musím i rusky :( bohužel ). A takhle můžete udělat radost druhým. Sice ve velkém množství už to finančně pocítíte, ale stojí to za to. A ty nádherné pohledy k tomu ještě, ty scenérie. "To jsou panoramata, Luďánku," "Jo to teda jsou!!!!

To by bylo pro tenhle krátký info článek moc a už brzy se dočkáte článku o pohledech, kteŕé mi došly, a že jich není málo. Zase někdy Matěj :)


Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkujeme za komentář !!!